Søg
Close this search box.

Chat med en psykoterapeut pr SMS

Jeg tilbyder en særlig chat kommunikation med klienter pr SMS. 

Dette er til dig der ikke ønsker at gå i almindelig terapi, men gerne vil kommunikere med en psykoterapeut, for at understøtte din egen udvikling samt dit mentale helbred. Der kan være mange årsager til at du vælger denne løsning, men her har du mulighed for chat med en psykoterapeut pr sms.

Hvad kan du få med privat online sms terapi?

Når du vælger at chatte med mig som psykoterapeut over sms, er det fordi du ønsker en teksbaseret selvreflektion. Her har du muligheden for at formulere tanker skriftligt, hvilket kan være en effektiv måde at organisere og reflektere over dine egne følelser, ønsker og valg i livet. Ved at udveksle SMS’er med mig som din psykoterapeut kan du have tid til at tænke grundigt over mine svar, hvilket kan føre til dybere selvindsigt.

En moderne og bekvem tilgang

At have adgang til psykoterapeutisk støtte via SMS er en moderne tilgang, der imødekommer behovene hos en bred vifte af mennesker. Det tilbyder bekvemmelighed, fleksibilitet og komfort, hvilket gør det muligt for enkeltpersoner at tage mere kontrol over deres mentale helbred på en tilgængelig og tilpasset måde. 

Dette tilbud er til dig der udadtil lever et helt almindeligt liv, men som samtidigt kan mærke eksistentielle udfordringer, og ønsket om at vende det med nogen andre end sine nærmeste. Har du svære psykiske udfordringer, vil jeg til enhver tid opfordre dig til at opsøge din læge. 

Kig eventuelt på min profil, for at se om jeg er den rette psykoterapeut for dig. 

Hvordan starter man op?

Du starter med at sende mig en sms på 42 21 62 22, hvor du spørger ind til om jeg har plads på min chat liste. Har jeg plads til dig, vælger du en af mine SMS tilbud. Har jeg ikke plads til dig, er du velkommen til at komme på min venteliste. 

  1. SMS valg 1: Du kan forvente 1 uddybende svar fra mig 1 gang i døgnet på alle hverdage. Pris 4000 kroner pr. 4 uger

  2. SMS valg 2: Du kan forvente 1 svar fra mig inden for 3 timer i tidsrummet 8-16 i alle hverdage, de antal gange det bliver til på et døgn. Derudover svarer jeg når jeg har tid resten af døgnet. Pris 5600 kroner pr. 4 uger.

  3. SMS valg 3: Du kan forvente 1 ugentligt svar fra mig, som inkluderer et råd, samt et spørgsmål fra mig. (SMS valg 3 er til dig der er igang med personlig udvikling). Pris 1200 kroner pr 4 uger. 

Man betaler pr mobilepay eller ved bankoverførsel ved opstart for 4 uger af gangen. Der er ingen tilbagebetaling, hvis du vælger det fra igen. Hver 4 uge, vælger du selv, om du vil forny din aftale. 

Du kan finde mine kontaktoplysninger her.

10 tips til din vinterblues

Hvad kan man skrive og chatte med en psykoterapeut om ?

Du vælger selv, hvad du har lyst til at skrive med mig om. Det er jo dit liv det handler om. Du vælger også selv længden af dine skriv, og du kan forvente af mig, at jeg ikke fatter mig i korthed. Du kan forvente at jeg svarer dig de antal gange du har valg at tilkøbe, men ofte svarer jeg yderligere, dog uden at du kan forvente det. 

Mange der vælger at benytte mit sms tilbud, har travle liv, og det er derfor ofte at det er når de er alene de rigtigt mærker sig selv, og har brug for at dele eller vende ting med mig. Det kan være problematikker omkring selvværd, stress, angst, utryghed i nære relationer eller med kollegaer. Men det kan også være mere eksistentielle problematikker som tilvalg og fravalg i livet, midtvejskriser, eller utroskabsproblematikker. Som sagt, der kan være mange ting som fylder, og som man går igennem som menneske. Det mine klienter fortæller mig er ofte, at det er det, at have en der kun er til for dem og derfor vender fokus mod dem, der er det bedste ved at få en tekstbesked fra sin psykoterapeut. Så på en eller anden måde, er det næsten altid kernen i kommunikationen. 

psykoterapeut og parterapeut anja de Thurah foreslår bæredygtige forandringer fremfor nytårsfortsæt

Privat online og fortrolig sms terapi

Jeg er uddannet emotions fokuseret psykoterapeut MPF fra EFT instituttet i borgergade. Min uddannelse til psykoterapeut er en 4 årig uddannelse med eksamen, og da jeg var færdig uddannede jeg mig videre i et år til også at være parterapeut. Jeg har sidenhen taget mange videreuddannelser inden for angst og stressproblematikker, samt eksistentielle forhold, som optager mig meget. Jeg har praksis i Nyborg, samt praksis i Kastrup. Jeg har både klienter i individuel terapi samt i parterapi. Jeg specialiserer mig i mænds problematikker, og derfor er hovedparten af mine klienter mænd. 

Det med småt

  • Jeg har tavshedspligt, og vi benytter fornavne. Med undtagelse af kriminelle forhold. 
  • Jeg sletter min sms historik en gang ugenligt. 
  • Det er kun mig der ser, samt svarer sms beskeder. Indhold deles ikke.
  • Du har klageadgang via psykoterapeutforeningen, som jeg selvfølgeligt er medlem af
  • Der er ikke tilbagebetaling på et forløb der er opstartet for 4 uger.