42 21 62 22

Om Anja

psykoterapeut Anja de Thurah

Lidt om mig

Jeg er uddannet socialpædagog, neuropædagog, psykoterapeut, parterapeut og supervisor. Jeg er uddannet fra Jægerspris socialpædagogiske seminarium, Vejle Fjord, EFT Instituttet, samt hos psykologen og forfatteren Per Revstedt.

 • Arbejdserfaring: Jeg bestyrede en beværtning i 12 år da jeg var ung og studerede. Derefter arbejdede jeg 12 år på Forsorgshjem som socialpædagog, neuropædagog og supervisor. Jeg arbejdede et enkelt år som rusmiddelbehandler for en kommune, før jeg blev selvstændig psykoterapeut.
 • Ekspertiseområder: Jeg har videreuddannet mig inden for emotionsfokuseret parterapi, parterapi og seksualitet, generaliseret angstlidelse, emotionsfokuseret tilgang til stress, samt filosofi og psykoterapi.
 • Certificeringer og licenser: Jeg har selvfølgeligt papirer på alle mine uddannelser, inkluderet certificering og eksamenspapirer fra EFT instituttet. Derudover er jeg medlem af Dansk psykoterapeutforening samt EAP.
 • Politisk orientering: Jeg er medlem af SF, og er afløser for SF´s byrådsmedlemmer i Nyborg. Derudover har jeg siddet i bestyrelsen i både Dansk psykoterapeutforening og i Bedre Psykiatri, for derigennem at påvirke den politiske dagsorden, til at hjælpe psykoterapien ud til alle der har brug for den i samfundet.
little house in the bush

Lidt mere om mig

 • Arbejdsfilosofi: Jeg møder på arbejde fordi jeg kan lide det. Jeg har hver dag en oplevelse af at gøre en forskel. Jeg er også ydmyg omkring at jeg er en guide der hjælper mine klienter på vej, så det er dem selv der gør den egentlige forskel i deres eget liv. Jeg har et humanistisk menneskesyn, jeg tror på alle mennesker gør det bedste de kan i nuet, og jeg forstår det ansvar man får bragt i sine hænder, når man som psykoterapeut sidder med sin klient i en skæv relation.
 • Kundeanmeldelser eller anbefalinger: Jeg beder gerne mine klienter bruge google og trustpilot, til at anmelde både mig og mine kollegaer. Du kan finde mere her.
 • Min historie: At hjælpe mennesker til større trivsel og mere livskvalitet, er det der altid har optaget mig. Jeg har oplevet nogle meget voldsomme og traumatiske ting igennem mit arbejdsliv, og min oplevelse igennem alle årene er, at ligegyldigt hvorfor eller hvordan man er mentalt ramt, er man meget alene i det. Selvom vi i dag skriver 2023 er man stadigvæk meget alene, når man bliver ramt af udbrændthed, stress, angst eller depression. Selvom lægerne er vandt til at deres klienter kommer ind af døren med symptomer på disse problematikker, er det ikke nødvendigvis sådan at du får hjælp, den rette hjælp, eller den rette hjælp i den rette periode. Det er min mission at være med til at ændre på disse forhold i samfundet. Det vil højne det enkelte individs samt den enkelte families livskvalitet, og det vil gavne og styrke samfundet, at en stressperiode ikke behøver at udvikle sig yderligere.
 • Kontaktinformation: Du er altid velkommen til at kontakte mig for yderligere information. Du kan finde min kontaktinfo her. 
 • Min praksis: Jeg har praksis i både Nyborg på Fyn, samt praksis i Kastrup på Amager i København.
 • Medier og publikationer: Jeg har skrevet et par kronikker til Politikken, samt udtalt mig i en artikel hos BT.
 • Billeder: Du kan finde pressefoto her, som du altid er velkommen til at benytte.