Søg
Close this search box.

Parterapi i Kastrup

Emotionsfokuseret Parterapi hos Psykoterapeut MPF Anja de Thurah

Leder I efter den helt rette parterapeut i Kastrup ?

Er du på udkig efter en måde at styrke og udvikle dit forhold på, med en parterapeut i Kastrup? Emotionsfokuseret parterapi (EFT) kan være nøglen til at navigere gennem udfordringer og styrke båndet mellem dig og din partner. Velkommen til en rejse mod dybere forståelse og nærende forbindelser.

Jeg hedder Anja de Thurah, og er både uddannet psykoterapeut og parterapeut.

I parterapi er mit fokus at hjælpe jer til at se, hvad der bidrager til mere tryghed mellem jer, og hvad der skaber større utryghed. For når man er utryg, trækker man sig og lukker ned for tilgængeligheden, eller man langer ud og gør sig hård. Og netop oplevelsen af at være i relation med en partner, som er utilgængelig, bidrager til mere utryghed og mindre kontakt. Det kan blive en ond cirkel imellem jer, som netop er det I ønsker at bryde ud af.

Vælg Emotionsfokuseret Parterapi i 2770 Kastrup

Hvad får vi med emotions-fokuseret parterapi (EFT) ?

Uanset om du står ved en skillevej i dit forhold eller ønsker at forebygge afstand, kan EFT være vejen frem. Måske er kommunikationen blevet anstrengt, og I finder det svært at tale sammen uden konflikter. Måske har livets forandringer påvirket jer mere end forventet. Og måske leder i efter en parterapeut i netop jeres nærområde i Kastrup. Uanset årsagen kan jeg hjælpe jer med at genoprette, styrke og forvandle jeres forhold.

Med parterapi får I:

 1. Trygge Rammer: Sammen skaber vi trygge rammer, hvor I åbent kan dele jeres tanker og følelser. Det er afgørende for at opbygge en atmosfære af åbenhed og sårbarhed. Jeg har ansvaret for at dette sker.

 2. Bryd Negative Mønstre: Jeg hjælper jer med at identificere og bryde med de negative kommunikationsmønstre, der kan føre til konflikter.  Jeg fokuserer  på at lære jer mere konstruktive måder at interagere med hinanden på. Og giver jer et trygt rum at øve jer i.

 3. Genskabe Emotionel Forbindelse: Målet med jeres parterapi er at genoprette eller styrke den emotionelle forbindelse imellem jer. Jeg hjælper jer med at arbejde med jeres følelser, skabe tryghed, og give jer plads og værktøjer, til at udtrykke jer på en ny måde.

psykoterapeut og parterapeut anja de Thurah foreslår bæredygtige forandringer fremfor nytårsfortsæt

Hvorfor Passe på Dit Parforhold?

Et sundt parforhold påvirker ikke kun jeres livskvalitet, men det har også betydning for hele familiens trivsel. Forskning viser, at forældrenes trivsel i forholdet er afgørende for børnenes udvikling og trivsel.

Emotionsfokuseret Terapi i Praksis:

 1. Tryghed og Tilgængelighed: Skab tryghed ved at forstå hinandens intentioner og bevæggrunde. Jeg  fokuserer på at genskabe kontakten og øge tilgængeligheden imellem jer.

 2. Nye Kompetencer: Få trænet nye kompetencer, der øger tryghed og tilfredshed. Dette inkluderer evnen til at række ud, være til rådighed og kommunikere konstruktivt.

 3. Ud med Skyld – Ind med Ansvar: Parterapi handler ikke om at placere skyld, men om at forstå ansvar og bidrage til at styrke relationen. Jeg guider jer i at investere i jeres kærlighed, og at opdage jeres egne forsvarsmekanismer. 

Hvornår er det tid til Parterapi?

Beslutningen om parterapi kan virke stor og måske endda lidt skræmmende. Men det er ofte katastrofetanker uden hold i virkeligheden. Parterapi er en mulighed for at forstå, forvandle og skabe et stærkere bånd. Hvad dit fremtids-jeg vil være glad for, er det, dit nutids-jeg skal beslutte. De fleste ved det godt, når de har brug for at række ud efter hjælp, men man kan også sagtens være i tvivl. I er altid velkomne til at ringe og få en fortrolig samtale, om jeg er den rigtige terapeut for jer, og om I oplever jer klar.

Der er mange årsager til parterapi

Parterapi er også til par der har valgt at blive skilt, men stadig syntes kommunikationen og forståelsen er vigtig, især som forældre til fælles børn. Har der været utroskab i jeres parforhold, kan parterapi hjælpe jer til at bearbejde svigtet, og hjælpe jer tilbage i et tillidsfuldt forhold.

Alene i parterapi

Nogle gange er det sådan, at det kun er den ene part der ønsker parterapi, og det er også ok. Man får aldrig noget godt ud af at tvinge nogen til noget de ikke har lyst til. Har din partner ikke lyst, men måske er frisk på at høre mere, er I også velkomne til at få en tid, hvor I bare kigger kort forbi. 

parterapi i Kastrup

Parterapi er en investering i dit parforhold

Invester i dit parforhold:

Parterapi i Kastrup er nøglen til at skabe et mere kærligt og forstående forhold. Tag det første skridt mod større glæde i parforholdet. Er det nu, I skal tage skridtet?

Priser, kontaktinfo og Afbudsregler:

 • Sted: Thuja alle 4, 2770 Kastrup (nem og gratis parkering, 5 min. gågang fra bus 5C samt 250S.)
 • Varighed: 60 minutter.
 • Pris: 1.200 kr pr. session.
 • Afbud: Senest 24 timer før den aftalte tid for at undgå fuld opkrævning.
 • Kontakt pr telefon og sms: 42 21 62 22 (jeg har både praksis i Kastrup og i Nyborg)

Hvem tager beslutningen om at nu er det nu I vælger at gå i parterapi ?

Invester i jeres forhold og skab det, I begge ønsker. Er det nu, I tager skridtet mod forandring? Tal med hinanden om hvad I gerne vil have ud af parterapien. Måske har I nogle spørgsmål, før I beslutter jer. Kontakt mig gerne, og få en telefonisk uforpligtende samtale. Det er vigtigt at få en god fornemmelse for, om man har valgt den rigtige terapeut. Bor du selv i Kastrup eller på Amager, ved du måske at amager strand og Kastrupfortet er gode muligheder, for at gå en tur sammen som par, efter en parterapi session. Det kan være svært at kaste sig lige tilbage i en travl hverdag, efter en session hvor alle følelserne har fået frit løb, og det kan være rart med en transformeringstur derefter. Husk altid at give dig selv tid til ro og reflektion efter terapi og parterapi.

Parterapi er for alle aldre, køn, årsager og seksualiteter

 Nogle par kommer i parterapi fordi deres problematikker kan handle om deres seksualitet, og det giver dem nogle udfordringer. Derfor har jeg både parterapi specialiseret for aseksuelle parforhold, for queerforhold og for homoseksuelle. Derudover har jeg lavet en side med typiske spørgsmål, man kan have om parterapi. Måske kan du her finde nogle svar på dine spørgsmål. Du er dog også altid rigtig hjerteligt velkommen til at ringe til mig. 

 

Hvorfor skal I vælge mig som jeres parterapeut ?

 

Hvorfor er jeg den helt rigtige parterapeut for jer ?

Mit fundament er bygget på stærke empatiske evner og en dyb forståelse for det komplekse væv af følelser, der udgør ethvert forhold. Jeg bringer min ekspertise som emotionsfokuseret psykoterapeut til at skabe dybe og varige forandringer i parforholdet.

Jeg tror på, at tryghed er nøglen til at åbne op for ægte forandring. Derfor lægger jeg stor vægt på at skabe et rum, hvor mine klienter føler sig fuldstændig set, hørt og forstået. Jeg er ikke bare en lytter; jeg er en aktiv deltager i din rejse mod et sundere og mere harmonisk forhold.

I parterapi skal begge parter høres og forståes

I mine sessioner er jeg tydelig og skaber rammer, der sikrer, at begge parter får lige taletid og mulighed for at udtrykke deres behov og bekymringer på en konstruktiv måde. Jeg tror på, at terapi skal være et sted, hvor I kan løse konflikter og udforske jeres følelser uden at ende i endeløse skænderier.

Mit mål som parterapeut er ikke bare at lappe over overfladen, men at dykke ned i de dybere lag af jeres forhold, for at forstå de underliggende dynamikker og skabe varige forandringer, der holder.

Så hvis I leder efter en parterapeut på Amager, der kombinerer professionel ekspertise med varme, empati og en struktureret tilgang til terapi, så er I kommet til det rette sted. Jeg ser frem til at hjælpe jer med at genopdage kærligheden og styrke jeres forhold. Kontakt mig i dag for at begynde jeres rejse mod et lykkeligere og mere tilfredsstillende forhold.

Hvad får I ud af parterapi i Kastrup og hvordan ser jeres parforhold så ud bagefter ?

Overvejer du at begynde i parterapi, men er ikke sikker på, om det er det rigtige skridt for dig og din partner?

Her er nogle gode grunde til at tage springet:

 •  Bedre kommunikation:

Efter parterapi vil I sandsynligvis opleve en mærkbar forbedring i jeres kommunikation. I vil være bedre til at udtrykke jer klart og lytte aktivt til hinanden, hvilket kan skabe en dybere forståelse og forbindelse mellem jer.

 •  Løsning af konflikter:

Parterapi giver jer redskaber til at løse konflikter på en mere konstruktiv måde. Efter endt terapi kan I føle jer bedre rustet til at tackle uenigheder og finde løsninger, der tilfredsstiller begge parter.

 • Genopretning af tillid:

Hvis tilliden har lidt under tidligere udfordringer, kan parterapi hjælpe med at genopbygge tilliden og skabe et mere stabilt fundament for forholdet. Efter terapien kan I føle jer tættere og mere forbundne end nogensinde før.

Derudover får I:

 • Styrkelse af forholdet:

Efter parterapi kan I opleve, at jeres forhold er blevet styrket og mere modstandsdygtigt over for fremtidige udfordringer. I vil måske finde jer selv at være mere opmærksomme på hinandens behov og mere villige til at arbejde sammen som et team.

 •  Personlig vækst:

Parterapi kan føre til betydelig personlig vækst for både dig og din partner. Efter endt terapi kan I have en dybere forståelse for jer selv og hinanden samt værdsætte jeres forhold på en mere dybtfølt måde.

 •  Professionel vejledning:

Med professionel vejledning fra mig som jeres parterapeut vil I have værktøjer og perspektiver til at navigere gennem eventuelle fremtidige udfordringer, der måtte opstå. Efter terapien vil I føle jer bedre rustet til at håndtere livets op- og nedture som et stærkt og samarbejdende team.

Uanset årsagen er parterapi en værdifuld ressource for at forbedre jeres forhold. og skabe større lykke og tilfredshed – både nu og i fremtiden. Så tag det første skridt og book en session i dag – jeres forhold fortjener det!