Parterapi

Emotionsfokuseret parterapi skaber forandring i parforholdet. Det er for jer, som gerne vil finde glæden ved hinanden igen. I parterapi får vi ofte vendt krisen i parforholdet til noget positivt.  Noget I kan bygge videre på i et fortsat og endnu bedre parforhold.

Vil I forandre parforholdet til det bedre?

Det kan være I har problemer som konflikter, utroskab, jalousi eller delebørn. Måske er I bare kørt træt i det hele? Er der for lidt tid til hinanden og er nærværet forsvundet? Måske er I holdt op med at tale om vigtige ting og følelser og er kun sammen om at få styr på hverdagen? Og når I endelig gør et forsøg på at tale om jeres problemer, ender I i samme mønster igen og igen.

Det mønster får I tydeliggjort i parterapi. I får hjælp til at italesætte det usagte, og det I egentlig har brug for hos jeres partner på en konstruktiv måde. Med parterapi begynder I at lytte til hinanden igen og på den måde får I glæden ved hinanden tilbage.

Emotionsfokuseret parterapi skaber forandring, der giver jer ny energi i jeres parforhol

parterapi-02

En neutral parterapeut hjælper jer begge

Der kan være mange grunde til at gå i parterapi uanset jeres ønsker for fremtiden. Børn kan let komme i klemme og det er sikkert vigtigt for jer, at de tages vare på i processen.

Samtaler med en neutral parterapeut kan hjælpe jer med at finde tilbage til hinanden – eller rettere komme videre til det gode parforhold igen.

Med mig som jeres neutrale tredjepart, kan I komme ind til kernen af jeres problemer. Jeg står ved jeres begges side og hjælper jer med at få øje på hinanden igen.

I parterapi får I talt om jeres tanker og får svar på jeres spørgsmål.

Parterapi skaber åbenhed og forståelse

Parterapi kan være en kraftfuld proces, for der er mange følelser involveret. 

I vil opleve, at der hurtigt kan ske forandringer i parterapi. Tiden mellem samtalerne bearbejder jeres indtryk, og I opnår forståelse for, hvad det betyder for jeres forhold, at I er åbne og interesserede i jeres partner.

I vil finde frem til kernen i jeres konflikter eller kommunikations- vanskeligheder, og I vil bedre kunne forstå, hvorfor de opstod.

Sammen kan I så lægge grundlaget for et fornyet og kærligt parforhold, som bedre kan bære konflikter eller problemer i fremtiden.

parterapi-01