Gruppeterapi

Nedenfor kan du se hvilke grupper du har mulighed for at tilmelde dig:

Udviklingsgruppe for alle

Udviklingsgruppen er for dig der gerne vil dele din proces med andre, og mærke det omsorgsfulde spejl der viser sig, når man tør at dele sin sårbarhed med andre. 

I gruppen arbejder vi med at kunne sige fra samt mærke og udtrykke egne behov. Vi arbejder med grænser og konstruktiv vrede, sorg og glæde, livskraft og livsdrømme, samarbejde og integritet, stolthed og skam samt forandring og overgang.

Du vil I et trygt rum kunne få støtte til at sætte ord på det der er svært i netop dit liv, og jeg vil give dig redskaber til forandring. Du vil i gruppen opleve at du ikke er alene om det der føles svært, og du vil kunne spejle dig i de andre og deres proces.

I gruppen inviterer jeg til at man mellem mødegangene benytter skriveterapi. Jeg sætter dig blidt i gang, og man er kun en del af de skriveterapeutiske forløb hvis man trives med det. 

Skriv eller ring hvis du ønsker at komme på venteliste til næste gruppeforløb. 

Hvordan og hvorledes

Gruppen mødes to timer hver 14.dag af i alt 6 gange. Der er plads til 6 deltagere, og gruppen mødes første gang, når der er nok tilmeldte. Grupper oprettes løbende. Ring eller skriv hvis du ønsker at komme på venteliste til næste gruppeforløb.

For Hvem

Alle der ønsker at skabe forandring i det der opleves udfordrende eller svært i livet 

Tilmelding

pris: 1500 kr for 6 x 2 timer

Skilsmissegruppe for kvinder/mænd

skilsmissegruppe for mand og kvinder

Skilsmissegruppen er for dig der er ved at blive skilt, eller har brug for støtte til at komme videre efter din skilsmisse. Hvad enten du selv har valgt at gå, I valgte det sammen, eller den anden tog valget for dig, så er en skilsmisse en stor livs ændring, og en svær proces at gå igennem. Samtidigt med at du går igennem et hav af svære følelser, må du også finde dig selv på ny.

Vi er alle forskellige i, hvorfor vi bliver skilt fra vores partner og hvordan vi har det med det, men de fleste af os går igennem en kaotisk tid. Nogle vælger hurtigt at tage vielsesringen af og kaste den i havet, som en del af processen, og andre beholder den på og har svært ved at slippe alt det som den er symbolet på.

En skilsmisse kan udløse en krise med meget intense følelser som vrede og sorg. Efter skilsmissen føler du dig måske helt tom indeni. Du skal til at få en ny hverdag til at fungere og finde ud af, hvordan du vil forme dit liv, hvordan du skal forholde dig til din eks og en lang række andre ting. Mange føler sig ensomme og udfordrede på deres identitet i denne proces. Måske har du svært ved at finde ud af, hvad du vil, og hvad der gør dig glad. Måske savner du mål og mening. I skilsmissegruppen har du mulighed for at dele dine oplevelser og erfaringer med andre i samme situation. Du vil opleve, at du ikke er alene med det, du sidder med, og vil få håb og inspiration ved at høre om de andres erfaringer og være vidne til deres terapeutiske arbejde. Du vælger selv, hvad du ønsker at dele med gruppens deltagere, og hvad du vil arbejde med. Du er i et trygt rum, hvor alle har tavshedspligt, og du vil blive støttet i at komme godt videre i dit liv.

Hvornår og Hvordan

Gruppen mødes to timer hver 14.dag af i alt 6 gange. Der er plads til 6 deltagere, og gruppen mødes første gang, når der er nok tilmeldte. Grupper oprettes løbende. Skriv eller ring gerne, hvis du vil på venteliste til næste gruppeforløb. 

 

For Hvem

Kvinder eller mænd, der er midt i et skilsmisseforløb, eller som har brug for støtte til at komme videre efter en skilsmisse.

Tilmelding

Du har altid mulighed for at supplere gruppeterapien med individuelle timer. Du er velkommen til at kontakte mig ved spørgsmål.