Søg
Close this search box.

Psykoterapeutisk konsulent for virksomheder

Sådan kommer din medarbejder på fode igen

Vi kan alle komme til at stå i en situation, hvor vi har brug for professionel hjælp, til at finde retur til trivsel og energi igen. Som psykoterapeutisk konsulent for både private og offentlige virksomheder, bestiller I mig blot til et forløb med medarbejderen, og behøver altså ikke et abonnement.

Fast psykoterapeutisk konsulent

Jeg er fast psykoterapeutisk konsulent hos flere mellemstore virksomheder på Fyn, og fordelen oplever vi i begge ender er, at jeg lærer virksomheden at kende, og at medarbejderne er trygge i at de ved hvem de skal tale med. I er altid velkomne til at ringe for en uforpligtende samtale. Jeg har både praksis i Nyborg på Fyn, samt i Kastrup på Amager.

I kan finde mine kontaktoplysninger her.

I kan også læse mere om emotionsfokuseret tilgang til stress her. 

samtaleterapi_hjaelper_dig

 Introduktion til hvad jeg som psykoterapeutisk konsulent kan hjælpe din virksomhed med.

 1. Skræddersyet Virksomhedsforståelse:

  • Jeg skaber mig altid så klart et billede som muligt af din virksomheds profil samt behov. Jeg er til for at støtte op om både medarbejder og virksomhed, så det ikke kun er den individuelle trivsel hos medarbejderen der øges, men også trivselskulturen i virksomheden.
 2. Reducering af sygefravær og deltidssygefravær

  • I den individuelle terapi indgår stressreducering, mindfullness, stressreducering og konflikthåndtering. Derudover arbejder jeg også nogle gange med en medarbejder om at begynde at få positive ideer til virksomheden, når mindsættet har været negativt fastlåst over en rum tid. 
 3. Fortrolig Individuel rådgivning og terapi:

  • Når du tilbyder medarbejderne individuelle terapisessioner, er det altid fortrolige samtaler mellem medarbejderen og jeg. Som virksomhed kan man dog forvente sparring på at få medarbejderen tilbage på fuldtid igen, samt rådgivning om hvordan man som virksomhed kan sætte rammen om tilbuddet med psykoterapi. Det, at virksomheden har tillid til, at medarbejderen finder vej med mig i terapien, er essentielt. Medarbejderen får i terapisessionerne de redskaber, der eventuelt mangles hos medarbejderes til, for eksembel at kunne mærke, se samt sætte personlige grænser, at kunne prioritere i sit liv så der er ballace, osv. Dette skaber en sund åbenhed og støtter også deltidssygemeldte medarbejdere.
 4. Balance mellem arbejdsliv og privatliv:

  • Hvis der er plads til det på jeres arbejdsplads, så fokuser på at skabe balance mellem arbejds- og privatlivet ved at introducere fleksible arbejdsordninger. Som psykoterapeutisk konsulent hjælper jeg gerne med design og implementering af disse ordninger for at støtte medarbejdernes overordnede trivsel og reducering af sygefravær.
 5. Skab en støttende kultur:

  • Som psykoterapeutisk konsulent  bidrager jeg gerne til opbygningen af en kultur, der værdsætter mental sundhed. Gennem uddannelse af ledelse og medarbejderne, kan jeg hjælpe til med at fremme forståelsen for vigtigheden af at støtte hinanden gennem udfordrende tider, og bidrage med fokus på positiv energi og anerkendelse/omsorg for hinanden.
 6. Implementer selvomsorgsinitiativer:

  • Indfør selvomsorgsinitiativer som for eksempel meditationssessioner eller motion på arbejdspladsen for at forbedre fysisk og mental velvære, især for deltidssygemeldte medarbejdere. Jeg har oplevet flere gange at være mediator i forhold til at høre ind bag ved, hvad medarbejderne egentlig savner, og hvad man som virksomhed kan tilbyde.