42 21 62 22
psykoterapeut Anja de Thurah

Kontaktoplysninger

Kontakt mig gerne over en sms eller en mail, hvis du ønsker at bestille en tid. Jeg svarer dig lige så snart jeg kan.

Mail: anja@anjadethurah.dk

Du er også velkommen til at ringe, og se om jeg er ledig. 

Ring/sms på 42 21 62 22

Derudover kan du booke tid i min kalender online, og du kan frit booke flere tider frem -så du får dem der passer dig bedst. Du kan booke en tid i min kalender her. 

Engang imellem er min kalender fuld, og da er du velkommen til at skrive til mig, for at undersøge om der også er plads til dig. I stedet for venteliste, vælger jeg at lukke for tilgang i perioder.

Mange hilsner og vi ses i terapi

Anja de Thurah

Nyborg

Min praksis i Nyborg Fyn

Nyborg

Adresse:

Nørregade 2, 1 sal
5800 Nyborg

Indgangen ligger i porten ved siden af Danske Bank.

Transport og parkering:

Bil: Der er gratis parkering i Nørrevoldgade, kun 1 minuts gågang fra klinikken.

Tog: Der er ca 10 minutters gågang fra Nyborg station til Nørregade 2.

Bus: Kommer du fra Svendborg kører bus 930, 931 og 932 fra Svendborg station til Nyborg station.

Kastrup

Min praksis i København Amager

Adresse:

Thuja alle 4
2770 Kastrup

Transport og parkering:

Bil: Der er gratis parkering i indkørslen og på vejen udenfor adressen.

Tog og Metro: Der er togforbindelse til Tårnby torv, og 15-20 min. gågang derfra. Metro M2 stopper i Kastrup, og er 15 minutters gågang fra adressen.

Bus: Bus 250S samt 5C holder på amagerlandevej, og er 3 minutters gågang fra Thuja alle 4.

Psykoterapeut MPF og Parterapeut Anja de Thurah

Kontakt Anja de Thurah og skab forandringer i dit liv

Når du kontakter mig og bestiller en tid til individuel terapi eller parterapi, bestiller du samtidigt en tid der forandrer dit liv. Her er en liste over det jeg har erfaring med at du får med dig hjem, når du begynder i terapi.

  •  Dybere selvforståelse: Som emotionsfokuseret psykoterapeut kan jeg hjælpe dig med at udforske og forstå dine følelser på en dybere niveau, hvilket kan føre til øget selvindsigt og selvaccept.
  • Bedre håndtering af følelser: Gennem terapeutisk arbejde kan du lære at identificere, forstå og håndtere dine følelser på en mere konstruktiv måde, hvilket kan hjælpe dig med at navigere bedre gennem livets udfordringer.
  • Styrkede relationer: Jeg kan hjælpe dig med at forbedre dine relationer ved at arbejde med dine følelser og kommunikationsmønstre, hvilket fører til mere tilfredsstillende og nærende forbindelser.
  • Reduktion af stress og angst: Ved at arbejde med følelser kan du lære at reducere stress og angst, da du får redskaber til at tackle de underliggende årsager til dine udfordringer.
  • Øget trivsel og livskvalitet: Ved at udforske og arbejde med dine følelser kan du opnå en dybere forbindelse til dig selv og andre, hvilket kan føre til en forbedret livskvalitet og øget trivsel.