42 21 62 22

SMS terapi -skriv med en terapeut

psykoterapeut Anja de Thurah

Jeg tilbyder en særlig chat kommunikation med klienter pr SMS.

Dette er til dig der ikke ønsker at gå i almindelig terapi, men gerne vil kommunikere med en psykoterapeut, for at understøtte din egen udvikling samt dit mentale helbred. Der kan være mange årsager til at du vælger denne løsning, men her har du mulighed for chat med en psykoterapeut pr sms.

Hvorfor sms med en terapeut?

Når du vælger at chatte med mig som psykoterapeut over sms, er det fordi du ønsker en teksbaseret selvreflektion. Her har du muligheden for at formulere tanker skriftligt, hvilket kan være en effektiv måde at organisere og reflektere over dine egne følelser, ønsker og valg i livet. Ved at udveksle SMS’er med mig som din psykoterapeut kan du have tid til at tænke grundigt over mine svar, hvilket kan føre til dybere selvindsigt.

En moderne og bekvem tilgang

At have adgang til psykoterapeutisk støtte via SMS er en moderne tilgang, der imødekommer behovene hos en bred vifte af mennesker. Det tilbyder bekvemmelighed, fleksibilitet og komfort, hvilket gør det muligt for enkeltpersoner at tage mere kontrol over deres mentale helbred på en tilgængelig og tilpasset måde.

Dette tilbud er til dig der udadtil lever et helt almindeligt liv, men som samtidigt kan mærke eksistentielle udfordringer, og ønsket om at vende det med nogen andre end sine nærmeste. Har du svære psykiske udfordringer, vil jeg til enhver tid opfordre dig til at opsøge din læge. Jeg har kun en håndfuld sms aftaler, men spørg endeligt om der er plads til dig.

Tekst terapi

Jeg har valgt at have plads til 6 tekstbaserede klienter, som ønsker daglige tekstbeskeder, med fokus på støtte og udvikling. Denne form for terapeutisk kommunikation kan ikke sammenlignes med at møde op i en times intensiv terapi, men er mere ment som en hjælp og støtte til det moderne travle menneske, som ønsker en støtte i hverdagen, til at holde fokus på egen udvikling og egen omsorg. Man kan forvente minimum en tekstbesked dagligt i aftalen.

En moderne tilgang

Der begynder at komme forskning på området omkring den tekstbaserede tilgang, og den ser lovende ud. Jeg vil dog selv til en hver tid sige, at jeg ser den tekstbaserede tilgang, som en metodik man kan benytte hos klienter som har en vis mental trivsel. Derudover taler jeg altid med mine tekst baserede klienter før vi begynder tekst kommunikation, for at skabe en tryg relation. Tekst baserede klienter har derfor altid været i telefonisk kontakt med mig, før aftalens start.