Søg
Close this search box.

Små fif til dig med angst

Tips til dig der arbejder med din angst, og som i hverdagen forsøger at lindre og mildne symptomerne på angst. 

Det er vigtigt at du får professionel hjælp, så du kan leve dit liv fri af angst, men det kan også være godt af få nogle fif til, hvordan man kan lindre symptomer, og komme lidt bedre igennem en hverdag hvor angst fylder, og dræner din energi. Det, at få lidt hjælp til selvhjælp, hjælper også på den måde, at du kan mærke at du ikke er magtesløs. At håbløshed og frustration ikke behøver at fylde. Du vil opleve dig stærkere til at komme videre, når du selv kan gøre noget. Små ting tæller så meget mere end du tror.

 

Denne side er under opbygning

profil af psykoterapeut og parterapeut Anja de Thurah

Din fremtidige psykoterapeut

Jeg er  uddannet og eksamineret psykoterapeut MPF, og certificeret par og familieterapeut. Jeg er godkendt af, og medlem af Dansk psykoterapeutforening. Dette er et kvalitetsstempel for både mange års erfaring, samt godkendt og valideret uddannelsessted. Terapien foregår som hovedregel i mine klinikker i Nyborg, og i Kastrup. Jeg følger naturligvis de gældende etiske regler fra Dansk Psykoterapeutforening

Kontakt

Du kan kontakte mig på anja@anjadethurah.dk, hvis du har yderligere spørgsmål. Du er også velkommen til at booke 20 minutters uforpligtende samtale. Du kan også læse meget mere om Stresshåndtering , individuel terapi  eller psykoterapi her.