42 21 62 22

Gruppeterapi og skilsmissegrupper

gruppeterapi med både mænd og kvinder

Skilsmissegrupper og gruppeterapi

Det kan være yderst helende at erfare at flere andre mennesker kan rumme at høre om dine udfordringer, og samtidig opleve, at de oprigtigt synes, at det er vigtigt. At der også er plads til dig og lige præcis dine oplevelser. De andre i gruppen kan give dig direkte konstruktive og empatiske tilbagemeldinger på det du gør, siger og deler. Alle har tavshedspligt og vi skaber et trygt og tillidsfuldt rum sammen.

group therapy for social anxiaty

Udviklingsgruppe for alle

Udviklingsgruppen er for dig der gerne vil dele din proces med andre, og mærke det omsorgsfulde spejl der viser sig, når man tør at dele sin sårbarhed med andre.

I gruppen arbejder vi med at kunne sige fra samt mærke og udtrykke egne behov. Vi arbejder med grænser og konstruktiv vrede, sorg og glæde. Derudover livskraft og livsdrømme, samarbejde og integritet, stolthed og skam samt forandring og overgang.

Du vil I et trygt rum kunne få støtte til at sætte ord på det der er svært i netop dit liv.  Og jeg vil give dig redskaber til forandring. I gruppen vil du opleve, at du ikke er alene om det der føles svært, og du vil kunne spejle dig i de andre og deres proces.

I gruppen inviterer jeg til at man mellem mødegangene benytter skriveterapi. Jeg sætter dig blidt i gang, og man er kun en del af de skriveterapeutiske forløb hvis man trives med det.

Skriv eller ring hvis du ønsker at komme på venteliste til næste gruppeforløb.

Hvordan og hvorledes: Gruppen mødes to timer hver 14.dag af i alt 6 gange. Der er plads til 6 deltagere, og gruppen mødes første gang, når der er nok tilmeldte. Dem der starter sammen, slutter også sammen på disse hold. Grupper oprettes løbende. Ring eller skriv hvis du ønsker at komme på venteliste til næste gruppeforløb.

For Hvem: Alle der ønsker at skabe forandring i det der opleves udfordrende eller svært i livet.

Ved betaling forventes du at møde op alle gange. Ved sygdom skal ringes afbud.

Tilmelding:

anjadethurah@gmail.com
42 21 62 22

pris: 3600 kr (12 timer)

I prisen indgår skriveterapeutiske redskaber, kaffe og kage samt lokaleleje

om anja følelser

Skilsmissegruppe for kvinder/mænd

Skilsmissegruppen er for dig der er ved at blive skilt, eller har brug for støtte til at komme videre efter din skilsmisse. Hvad enten du selv har valgt at gå, I valgte det sammen, eller den anden tog valget for dig, så er en skilsmisse en stor livs ændring. Og en svær proces at gå igennem. Samtidigt med at du går igennem et hav af svære følelser, må du også finde dig selv på ny.

Vi er alle forskellige i, hvorfor vi bliver skilt fra vores partner og hvordan vi har det med det, men de fleste af os går igennem en kaotisk tid. Nogle vælger hurtigt at tage vielsesringen af og kaste den i havet, og andre beholder den på og har svært ved at slippe alt det som den er symbolet på.

Skilsmissegruppe for kvinder

udvikling som en sommerfugl i psykoterapi og parterapi

Hvorfor en skilsmissegruppe?

En skilsmisse kan udløse en krise med meget intense følelser som vrede og sorg. Efter skilsmissen føler du dig måske helt tom indeni. Du skal få en ny hverdag til at fungere og finde ud af, hvordan du vil forme dit liv. Og hvordan du skal forholde dig til din eks og en lang række andre ting. Mange føler sig ensomme og udfordrede på deres identitet i denne proces. Måske har du svært ved at finde ud af, hvad du vil, og hvad der gør dig glad. Du kan savne mål og mening.

I skilsmissegruppen har du mulighed for at dele dine oplevelser og erfaringer med andre i samme situation. Her vil du opleve, at du ikke er alene med det, du sidder med. Det giver håb og inspiration at høre om de andres erfaringer, og være vidne til deres terapeutiske arbejde. Du vælger selv, hvad du ønsker at dele med gruppens deltagere, og hvad du vil arbejde med. Sammen skaber vi et trygt rum, hvor alle har tavshedspligt, og du vil blive støttet i at komme godt videre i dit liv.

Hvordan og hvorledes: Gruppen mødes to timer hver 14.dag af i alt 6 gange. Der er plads til 6 deltagere, og gruppen mødes første gang, når der er nok tilmeldte. Grupper oprettes løbende. Dem der starter sammen, slutter derfor sammen. Skriv eller ring gerne, hvis du vil på venteliste til næste gruppeforløb.

For Hvem: Kvinder eller mænd, der er midt i et skilsmisseforløb, eller som har brug for støtte til at komme videre efter en skilsmisse.

Tilmelding:

pris: 3600 kr (12 timer)

I prisen indgår skriveterapeutiske redskaber, kaffe og kage samt lokaleleje

 

7 gode råd til dig der har en kæreste med angst

Skilsmissegrupper og udviklingsgruppeterapi

Det er muligt at gå i individuel terapi hos mig, samtidigt med at du går i gruppeterapi. Man kan dog ikke gå i parterapi hos mig, samtidigt med at man deltager i et gruppeforløb.

Vil du læse mere om den gavn man kan have af gruppeterapi kan jeg anbefale dig at læse mere hos psykologforeningen.

psykoterapeut Anja de Thurah

Facilitator af gruppeterapi:

Psykoterapeut og parterapeut Anja de Thurah er uddannet emotionsfokuseret psykoterapeut og parterapeut. Hun har både individuel terapi, parterapi, familieterapi samt gruppeterapi i sin praksis.