42 21 62 22

Skilsmissegruppe for kvinder

Skilsmissegruppe for kvinder

I skilsmissegruppen arbejder vi terapeutisk, så du får foldet dine følelser og problematikker ud. Og du får bearbejdet de svære følelser og får styrket dit eget empowerment og ståsted i livet -nu og her.

I skilsmissegruppen har du mulighed for at dele dine oplevelser og erfaringer med andre i samme situation. Du vil opleve, at du ikke er alene med det du sidder med. Og du vil få håb og inspiration ved at høre om de andres erfaringer, samt være vidne til deres terapeutiske arbejde. Du vælger selv, hvad du ønsker at dele med gruppens deltagere, og hvad du vil arbejde med. Du er i et trygt rum hvor alle har tavshedspligt.

Som terapeut vil jeg støtte dig i din proces, så du kan finde retning og fokus i livet på en mere autentisk måde. I løbet af gruppeterapien og imellem de gange vi mødes, vil du få mulighed for at arbejde med dig selv igennem skriveterapi. Jeg giver dig de skriveterapeutiske redskaber og en dagbog med hjem. Jeg er psykoterapeut og parterapeut.

Hvornår og hvordan: Hver anden torsdag fra kl 19.00 til 21.00, i alt 5 gange. Der er plads til 5 deltagere pr hold, og gruppen mødes ved 4 tilmeldte.

Hvor:  Nørregade 2, 5800 Nyborg

Pris: 1.850 kr. i alt for hele forløbet. Betaling sker inden opstart, er ikke refunderbart og man binder sig derved til forløbet.

For hvem: Kvinder, som er midt i et skilsmisseforløb, eller som har brug for støtte til at komme videre efter en skilsmisse.

Tilmelding: Skriv til anja@anjadethurah.dk eller ring på 42 216222.

Find mig på sociale medier

Du er velkommen til at kontakte mig ved spørgsmål.

Mød forfatteren Anja de Thurah

Anja de Thurah er en psykoterapeut og parterapeut, der tilbyder individuel terapi, parterapi og specialiserer sig i en række følelsesmæssige og relationelle problemer. Hun byder klienter fra alle baggrunde velkommen, inklusiv LGBTQIA+ personer, og sigter mod at hjælpe mennesker med at føre et bevidst, autentisk og nærværende liv.

psykoterapeut anja de thurah