42 21 62 22

Virus på balancenerven

Virus på balancenerven

virus på balancenerven kan vise sig hvis du har stress

Jeg har igennem årene haft en del klienter, som kommer i terapi på grund af virus på balancenerven.

Virus på balancenerven, er en sygdom man ikke ved meget om. Man antager at det er en form for herbes udbrud, som har sat sig på balancenerven i det indre øre, og som giver svimmelhed. Sygdommen går over af sig selv efter en længere periode.

Stress

Herbes udbrud kommer ofte af stress, og når mine klienter har talt med deres læge om deres symptomer, er det også deres erfaring, at de faktisk har været stressede et stykke tid, når sygdommen opstår. Jeg ser derfor på virus på balancenerven som en stressmelding. At kroppen og nervesystemet ikke magter at bearbejde og processere alle de inputs, som den dagligt bydes, og reagerer. Meget typisk hænger det sammen med vores tempo her i livet. Det kan være arbejdsmæssigt, men også tilværelsen i al almindelighed kan give udfordringer.

For mange stimuli

Allevegne udsættes vi for ufattelige mængder af stimuli – lyde, synsindtryk, bevægelser, trafik, pc/tv/mobil/tablets mm. Alle disse inputs registreres af nervesystemet og skal som sagt processeres, hvad enten de når vores bevidsthed eller ej. Det er min erfaring, at svimmelhed er en af de første strategier, som kroppen benytter sig af helt af sig selv til at melde, at nu er der altså for mange bolde i luften.

Vejen til et sundere helbred

Min erfaring med mine klienter med virus på balancenerven er, at de med en sygemelding og terapi, får muligheden for at tage deres stress symptomer alvorligt, og skabe forandringer for større livskvalitet, og et sundere helbred.

Du kan læse mere om individuel terapi her

Profil på facebook

Mød forfatteren Anja de Thurah

Anja de Thurah er en psykoterapeut og parterapeut, der tilbyder individuel terapi, parterapi og specialiserer sig i en række følelsesmæssige og relationelle problemer. Hun byder klienter fra alle baggrunde velkommen, inklusiv LGBTQIA+ personer, og sigter mod at hjælpe mennesker med at føre et bevidst, autentisk og nærværende liv.

psykoterapeut anja de thurah