42 21 62 22

#DETSERDUIKKEIBYEN

Det ser du ikke i byen

Det ser du ikke i byen

Jeg var til fernisering på fotoprojektet #DETSERDUIKKEIBYEN, med min gode ven Henrik.

Et af Henriks billeder fra projektet er i øjeblikket en del af fotoudstillingen som man kan opleve i bibliotekssalen i rundetårn.

Copenhagen Photo festival er i fuld gang, og i den forbindelse vil jeg bare give dig et godt hint.

Det er så varmt derude og vi alle trænger til at blive svalet lidt af. Især i byen, hvor temperaturen gerne kører et par grader op og det er svært at finde en brise. Så, befinder du dig i hjertet af København, og trænger du til at blive kølet lidt af,  samt at få en god kultur indsprøjtning, så læs med her.

Fotoudstillingens kerne

Når man træder ind af døren i rundetårn mærker man med det samme temperaturforskellen. Rundetårn er simpelthen så dejlig kølig at det i sig selv kan være nok. Men imens du nyder den helt naturlige aircondition kan du bevæge dig op i bibliotekssalen og se udstillingen.

Fotoudstillingens kerne var en fotokonkurrence hvor alle har kunne hashtagge #DETSERDUIKKEIBYEN via twitter, instagram og facebook og deltage i konkurrencen om at blive en del af udstillingen. Målet med projektet var at tage billeder UDENFOR byen og bringe dem IND i byen, for at sætte fokus på danskernes forhold til yderområderne.

Billeder uden mennesker

Det interessante ved udstillingen syntes jeg er at der faktisk ingen mennesker er på billederne, men derimod rigtigt meget natur. En pointe kan være at vi i byen er optaget af mennesker, mens vi UDENFOR byen er optaget af naturen og at komme nærmere os selv.

Mens jeg stod i kø til den buffet der fulgte med ferniseringen, overhørte jeg dog en mand i køen have en anden vinkel på det. Han mente at han i byen fandt overfladiske bekendtskaber, men uden for byen fandt de nære.

Da jeg selv bor langt ude på landet, men bruger byen meget, kunne jeg nikke genkendende til hans udtalelse. På den måde, at byen har en hurtigere puls end ude på landet. Og nærvær handler om at komme ned i gear. Men venskaber er allevegne, bare vi er nærværende.

Henriks billede var super smukt og klædte bibliotekssalen godt, ligesom jeg helt sikkert også syntes at jeg klædte Henrik godt som hans plus 1!

Husk ikke at snyde dig selv for turen helt op i toppen af rundetårn, nu du alligevel er derinde. Sikke en udsigt over smukke København

Henrik har taget de fleste af billederne du finder her på min hjemmeside.

Du kan finde et link til Henrik her, hvis du vil se mere af hans arbejde.

Du kan finde mine kontaktoplysninger her.

Du kan også læse mere om individuel terapi her. 

Mød forfatteren Anja de Thurah

Anja de Thurah er en psykoterapeut og parterapeut, der tilbyder individuel terapi, parterapi og specialiserer sig i en række følelsesmæssige og relationelle problemer. Hun byder klienter fra alle baggrunde velkommen, inklusiv LGBTQIA+ personer, og sigter mod at hjælpe mennesker med at føre et bevidst, autentisk og nærværende liv.

psykoterapeut anja de thurah