42 21 62 22

Månedens medarbejder

Månedens medarbejder

Når man er selvstændig erhvervsdrivende, kan man hurtigt mærke at det er en ensom rejse. Man kan mangle nogen at glædes med, når man har succes, men også nogen der klapper en blidt på ryggen, når det er svære tider.

I mit erhverv som psykoterapeut, er man oftest selvstændig. Der ansættes psykoterapeuter i virksomheder og kommuner, men en dugfrisk undersøgelse fra Dansk psykoterapeutforening fortæller at hele 47 % af medlemmerne er selvstændige.

Netværk

Selv sørger jeg for at mærke at jeg har kollegaer ved, at jeg er medlem af vores fælles forening, at jeg har skabt en netværkscafe for psykoterapeuter på Fyn, at jeg går i en supervisionsgruppe for psykoterapeuter, og jeg videreuddanner mig jævnligt, hvor jeg også netværker med psykoterapeuter. Men derfor kan det alligevel godt være ensomt i hverdagen.

Så i dag besluttede jeg mig for at udnævne mig selv til månedens medarbejder. Jeg købte en buket blomster til mig selv, og jeg skrev et kort, hvor jeg fortalte mig selv, hvorfor jeg havde fortjent titlen.

De næste i rækken

Jeg har besluttet mig for at jeg de næste 12 måneder, vil række ud til andre psykoterapeuter rundt omkring i landet, og udnævne dem til månedens medarbejder. Jeg vil læse anmeldelser på trustpilot og på google i forskellige landsdele, og vælge udfra klientbeskrivelserne.

Vi skal huske på vores kollegaer. Vi skal huske at anerkende hinanden. Og det er ligegyldigt hvilket erhverv man er i, men måske især når man er selvstændig i en enkeltmands virksomhed.

Neden for kan du se hvem månedens medarbejder blev, og hvorfor jeg valgte dem.

November 2023 – Månedens medarbejder

Fordi jeg trængte til det. Fordi jeg kæmper for netværk og fællesskab, på tværs af landet, for alle psykoterapeuter der arbejder selvstændigt.

Tillykke til Psykoterapeut MPF Anja de Thurah

Retur til min forside

månedens medarbejder

Mød forfatteren Anja de Thurah

Anja de Thurah er en psykoterapeut og parterapeut, der tilbyder individuel terapi, parterapi og specialiserer sig i en række følelsesmæssige og relationelle problemer. Hun byder klienter fra alle baggrunde velkommen, inklusiv LGBTQIA+ personer, og sigter mod at hjælpe mennesker med at føre et bevidst, autentisk og nærværende liv.

psykoterapeut anja de thurah