42 21 62 22

Inspiration til knuste hjerter

Inspiration til knuste hjerter

Når du oplever du bliver såret igen og igen

Bliver dit hjerte knust igen og igen af venner eller kollegaer, som ikke er der for dig, som ikke støtter dine drømme og håb, eller som giver dig oplevelsen af at du ikke er god nok?
Så er det måske tid til forandring. Her er 3 tekster der kan inspirere dig, så du kan se, hvad du selv kan gøre for at sætte grænser og sige fra.

1

Det er tid til at stoppe med at vente på andres accept og anderkendelse, af dit indre ønske om at skabe lige præcis det liv DU ønsker dig. Når du er usikker på din egen formåen og dine egne drømme, vil du konstant søge en validering af dine drømme og ønsker fra andre mennesker, også selvom mennesker i dit liv ikke kan se din vision, og bare ønsker det der er bedst for dig i deres øjne. Det hele vil forandres, når du holder op med at være bange for bare at lytte til dig selv. Du kan validere og møde dig selv positivt i dine egne valg, og ud af det vil du også lære at det styrker dit selvværd og din selvomsorg, at stå ved din egen kraft.

2

Det er tid til at stoppe med at holde fast i usunde relationer, og håbet på at disse mennesker forandrer sig. Nogle mennesker er dem de er, og har ingen planer om at forandre sig -og det er okay. Men, hvis du bliver i relationen, sidder du også fast i den syklus, som holder dig tilbage, og holder dig fra din egen gode udvikling. Du mærker selvomsorgen, ved at give dig selv lov til at give slip, ønsker dem det bedste på deres vej, og går videre på din egen uden dem.

3

Det er tid til at stoppe med at gøre alt for mennesker, som intet vil gøre for dig. Relationer der er ensidige, holder dig fast i et hamsterhjul, hvor du giver køb på dig selv, og dine egne behov, og konstant lader dig selv blive skuffet. At få andres anerkendelse og accept, har fyldt mere for dig end dit eget selvværd. Ved at komme ud af denne dumme vane, vil du fremtidigt kunne øve dig i at sætte sundere grænser, holde op med at være en pleaser, og begynde at se dit eget værd gro.

Jeg håber de 3 punkter kan inspirere dig til at se på dit eget liv, og hvad du selv kan gøre.

Overvejer du terapi ?

Har du brug for støtte og hjælp til at styrke dit selvværd, og skabe forandringer, er du velkommen i terapi hos mig. Jeg er uddannet psykoterapeut og parterapeut, og har praksis i Kastrup på Amager, samt i Nyborg på Fyn.

Anja de Thurah på facebook

Mød forfatteren Anja de Thurah

Anja de Thurah er en psykoterapeut og parterapeut, der tilbyder individuel terapi, parterapi og specialiserer sig i en række følelsesmæssige og relationelle problemer. Hun byder klienter fra alle baggrunde velkommen, inklusiv LGBTQIA+ personer, og sigter mod at hjælpe mennesker med at føre et bevidst, autentisk og nærværende liv.

psykoterapeut anja de thurah